Hierbij geven we een kleine opsomming van onze activiteiten in 2019

 

 


We beginnen het nieuwe jaar met onze Nieuwjaarsvisite met onze leden die eind januari wordt gehouden.
De repetities zijn om de 2 weken op een dinsdag in Boekelo.

Mocht u belangstelling hebben mail dan even naar g.wevers@hotmail.com.

We zijn weer aan een nieuw jaar begonnen en hopen dat het net zo succesvol zal worden als voorgaande jaren.

 

 

Agenda:


21 maart optreden in Enschede op de oude markt

29 maart optreden  Cromhoff

3 april optreden bij de school

29 juni dansen met de kinderen in Usselo

28 juli  Ootmarsum

1 september Pathmos Enschede

8 september Lonneker molen

 

 

Op  zondag 20 oktober in de herfstvakantie, vindt de oude voertuigendag in Boekelo plaats. Ook zijn dan oude stoomtreinen in bedrijf. Op deze zondag is het er gezellig en druk in Boekelo. Er is ook een kermis en kleine rommelmarkt. Wij staan er ook met een kraam om poffertjes te bakken.


Eind november, begin december bakken we duizenden kniepertjes. Kniepertjes is een oud Twentse lekkernij voor bij de koffie zeker tijdens de kerstdagen. De kniepertjes worden op 14 december op de kerstmarkt in Boekelo verkocht.

 

Verder staan wij op 21 december in het W.Z.C. de Hakkelaar in Enschede om ook daar kniepertjes te bakken en te verkopen.

 

Het hele jaar door verzorgen wij  optredens in bejaardencentra, verpleeghuizen en dergelijke. De bewoners en zelfs verplegend personeel vinden dit prachtig zeker als wij vragen om samen met ons enkele oude dansen te doen.

Uit dit overzicht, wat niet helemaal compleet is, krijgt u hopelijk een kleine indruk wat wij als folkloristische dansgroep het hele jaar door doen. Wij hopen u op één van onze activiteiten te mogen begroeten.